Despre Airsoft

Ce este airsoft ?

Airsoft este un joc sportiv în care jucătorii folosesc echipamente specifice și tactici militare pentru a simula un conflict sau pentru a îndeplini anumite misiuni. La jocul airsoft se folosesc replici ale armelor reale ce lansează bile din material plastic ca muniţie, având o masă între 0.20g şi 0.43g.

Ce este AirSoft?

Airsoftul este un joc sportiv, ideal pentru iubitorii de adrenalină!

Pentru mulţi jucători airsoftul reprezintă mai mult decât un hobby este o dorinţă de aventură manifestată într-un joc ce nu cunoaşte limite în materie de arme airsoft şi scenarii cu tentă militară.

Află mai multe

Cine suntem noi ?

FySnow Arena a luat naștere din pasiunea pentru Counter-Strike și senzațiile tari pe care ți le oferă airsoft. Ne-am propus să ducem acest hobby la următorul nivel și am creat astfel prima arenă din lume în care poți juca în realitate Counter-Strike. Te așteptăm în arena noastră dacă vrei să retrăiești nopțile pierdute din copilărie jucând Counter-Strike, dacă vrei să simți adrenalina pe care ți-o oferă un joc de airsoft sau dacă vrei pur și simplu să te relaxezi alături de prieteni după o zi obositoare la birou sau în weekend.

FySnow Arena

Jocuri Airsoft